Broodplank graveren

Laat eenvoudig online een broodplank graveren. Je kan zelf online een ontwerp maken. Je kan hierbij gebruik maken van de mogelijkheid om een afbeelding te uploaden, een tekst toe te voegen en een van onze vooringestelde designs te gebruiken. Door deze 3 elementen te combineren kan je een uniek en persoonlijk cadeau maken. Je bent volledig vrij om je ontwerp zo te maken als jij wilt.

De prijzen die je hieronder ziet zijn de prijzen inclusief gravering en verzending. Je kan de broodplank dus zo maken als jij wilt zonder meerprijs.

De ronde plank is natuurlijk de ideale broodplank, maar alle andere planken zijn natuurlijk ook geschikt. Bijvoorbeeld een klein broodje vanaf de gegraveerde tapasplank, of voor het snijden van een heel brood een echte houten snijplank.

broodplank-graveren

Assortiment broodplanken graveren

Maak een keuze uit een van onze 4 broodplanken om te beginnen met het maken van je design.


  • 44,95

  • 37,95

  • 69,95

  • 32,95

Er zijn verschillende planken beschikbaar. In verschillende dikte en maten. Elke plank met zijn eigen unieke eigenschappen. De tapasplank is vooral geschikt om te gebruiken om hapjes vanaf te serveren. De andere 3 planken zijn ook zeer geschikt voor wat steviger snijwerk. Als je de snijplank echt alleen gaat gebruiken om op uit te serveren dan is het hakblok waarschijnlijk wat overdreven. Deze is met zijn 4kg erg zwaar en niet erg handzaam. Wel ideaal voor stevig snijwerk, want deze snijplank blijft goed liggen. De medium snijplank is geschikt voor zowel meerdere hapjes als snijwerk. De ronde snijplank is ook zeer geschikt als broodplank, borrelplank, of kaasplank.

Gelegenheden voor een broodplank

Het is natuurlijk altijd leuk om iets persoonlijks cadeau te krijgen. Of dat nou voor je verjaardag is of voor moederdag, dat maakt niet uit. Er zijn natuurlijk een paar gelegenheden die zich er extra goed voor lenen. Denk bijvoorbeeld aan een gegraveerde broodplank als huwelijks cadeau, of voor een collega die weggaat.

Dankzij de persoonlijke touch van dit cadeau zal de ontvanger altijd nog terug denken aan het moment dat hij of zij de plank kreeg.

Snijplank-graveren.nl is een onderdeel van mrbeen.nl. Op deze shop kan je terecht om al onze producten te bekijken. Je zal zien dat we vooral lederen producten maken. Vandaar dat al onze broodplanken met gravering ook een leren handvat hebben.

Natuurlijk kan een borrelplank graveren Hema, maar bij ons heb je veel meer opties in planken en ontwerpen. Daarnaast wordt het sneller geleverd.