Snijplank graveren

Snijplank graveren

houten snijplank graveren

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeIn” entry_delay= “0” entry_duration= “0.5” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

In 3 eenvoudige stappen een gegraveerde snijplank bestellen

[edsanimate_end]

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeInRightBig” entry_delay= “1” entry_duration= “1” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

[icon name=”angle-double-right” class=”” unprefixed_class=””] Kies één van de 4 snijplanken

[edsanimate_end]

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeInRightBig” entry_delay= “2” entry_duration= “1” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

[icon name=”angle-double-right” class=”” unprefixed_class=””] Upload of creeër je eigen design online

[edsanimate_end]

[edsanimate_start entry_animation_type= “fadeInRightBig” entry_delay= “3” entry_duration= “1” entry_timing= “linear” exit_animation_type= “” exit_delay= “” exit_duration= “” exit_timing= “” animation_repeat= “1” keep= “yes” animate_on= “load” scroll_offset= “” custom_css_class= “”]

[icon name=”angle-double-right” class=”” unprefixed_class=””] Vul je gegevens in reken af

[edsanimate_end]

Stap 1: Kies een snijplank om te graveren


  • 34,95

  • 29,95

  • 49,95

  • 54,95

Zakelijk cadeau?

Vanaf 10 stuks maken we een offerte op maat.

Inspiratie

Inspiratie

Wat je nog wilt weten over snijplanken graveren

Hout van de snijplank

Alle snijplanken zijn gemaakt van Nederlands beukenhout. Dit hout is zeer geschikt om te gebruiken bij snijplanken. Doordat het hout niet al te hard is blijft je mes scherp. Verder heeft beukenhout goede antibacteriële eigenschappen.

Leren handvat

Het leren handvat is gemaakt van plantaardig gelooid leer, ook wel vegetable tanned leer genoemd. Dit betekend dat er geen chemicaliën zijn gebruikt bij looien van het leer. Het stevige leer geeft de snijplank een echt stoere uitstraling.

Snijplank graveren

Het design wat je online maakt wordt door ons in de snijplank gebrand. Dit branden gaat met een hele fijne laserstraal. Door het hout alleen op sommige plaatsen te verbranden wordt het design zichtbaar. Het is dan ook niet mogelijk om kleuren te graveren op de snijplank.

Verzending en levering

Verzending is binnen Nederland gratis. Bestel je voor 12.00uur op een werkdag, dan kunnen we de snijplank dezelfde dag nog opsturen en wordt deze de volgende dag geleverd. Bestel je op zaterdag of zondag, dan wordt de gegraveerde snijplank op dinsdag geleverd.

Een gegraveerde snijplank als origineel cadeau

En snijplank cadeau geven is voor ontzettend veel gelegenheden een goed idee. Denk bijvoorbeeld aan een huwelijkscadeau. Je kan de namen en datum van het bruidspaar op snijplank laten graveren. Daarnaast hebben we ook een aantal vooringestelde afbeeldingen die je hier aan kan toevoegen. Zo zijn er verschillende trouwringen en hartjes die je eenvoudig aan je ontwerp kan toevoegen.
Naast bruiloften zijn ook verjaardagen of jubileums leuk om een snijplank cadeau te geven. Ook hier zijn een aantal designs voor beschikbaar. Maar je kan natuurlijk ook je eigen afbeeldingen uploaden om de plank nog persoonlijker te maken.

De gegraveerde snijplanken zijn daarnaast ook leuk om als relatiegeschenk te geven. Bijvoorbeeld aan je klanten of  personeel. Een bedrijfslogo op de plank maakt het helemaal af. Voor meer dan 10 snijplanken maken we een offerte op maat.
Ook voor de horeca kunnen we snijplanken leveren. Bijvoorbeeld de tapasplank met een gravering. Ook deze zijn natuurlijk erg leuk met het logo van de zaak.

Hulp bij het ontwerpen van je gepersonaliseerde snijplank

Hoewel we het zo makkelijk hebben gemaakt als mogelijk om online de snijplank te personaliseren kan er toch in sommige gevallen toch iets zijn wat niet lukt of niet mogelijk is in de online ontwerp tool. Denk hierbij bijvoorbeeld aan speciale lettertypes of logo’s en afbeeldingen met veel kleuren. Of misschien wil je gewoon graag hulp bij het ontwerpen. Dit is geen enkel probleem. Stuur ons een mail of een bericht via de contact pagina. Omschrijf wat je ongeveer zou willen. Een paar dingen die we sowieso willen weten zijn welke plank je wilt, welke tekst of afbeelding, waar wil je het geplaatst, subtiel of juist goed zichtbaar. Hoe meer details hoe beter we je kunnen helpen. Aan de hand van je bericht ontvang je van ons een digitale proefdruk. Als die akkoord is zullen we de order door zetten. Vraag vooral, we helpen je graag.

Heb je een ontwerp gemaakt om op een snijplank te graveren, maar twijfel je of alles goed staat. Typ dan even een bericht in bestelnotitie, dan lopen we je ontwerp gratis even na en waar nodig zullen we alle elementen uitlijnen.